kurang asam punya bos!
Penulis :
Nuroll Shazlinda Hairul
RM25.9
SINOPSIS
ELFIRA adalah anak Tan Sri Lukman Hakim, seorang ahli perniagaan yang disegani. Pulang dari luar negara, dia diarahkan bekerja dengan papanya tetapi dia enggan. Dia lebih suka bekerja dengan orang lain.

Tanpa pengetahuan papanya, dia telah meminta kerja di tempat Sofea, sebuah syarikat yang diterajui oleh Tan Sri Mikhail dan anaknya Firuz Eidil. Firuz Eidil bersetuju mengambil Elfira bekerja tetapi dalam masa yang sama dia perlu melakukan tiga kerja, iaitu sebagai pemandu peribadi, pembantu rumah dan despatch. Tanpa berfikir panjang, Elfira terus terima.

Pelbagai insiden lucu berlaku di antara Firuz Eidil dan Elfira hingga membuatkan Elfira makan hati. Tunang Firuz Eidil, Julia cemburu melihat kemesraan mereka. Sejak Elfira bekerja dengan Firuz Eidil, Julia sering diabaikan. Apabila diajak keluar, ada-ada sahaja alasan yang diberi. Julia mula bosan dan berkenalan pula dengan Tengku Naim, kenalan papanya.

Apakah yang terjadi kepada hubungan Firuz Eidil dan Julia? Dapatkah pertunangan mereka bertahan. Dan apa pula yang terjadi kepada Elfira? Dapatkah dia lakukan kerja-kerja yang diberi?
KATEGORI
Novel
ISBN
978-967-0535-78-4
TARIKH TERBIT
14 Februari 2014
MUKA SURAT
608
BERAT
KOMEN
TOP 3 SERAM
    TOP 3 THRILLER
    TOP 3 KIDS PRIMA
      KALENDAR BUKU PRIMA