ada untuk aku
Penulis :
Paina Rena
RM28
SINOPSIS

Walaupun kau jauh di mata, namamu tetap terpahat di hatiku...

Kerana permintaan kakak ipar, Aqi akhirnya kembali ke Malaysia walaupun terpaksa berhadapan dengan lelaki bermata perang itu. Dia tidak membenci, tetapi dia juga tidak mencintai! Umar Darius itu merimaskan, lagi-lagi bila asyik menimbulkan soal cinta dan rumah tangga. Takkan tiada benda lain yang dia boleh fikirkan selain cinta? Kalau mahukan sangat cinta, pergi kejar kekasih lama yang sangat dicintai itu! Tolong jangan ganggu dia!

Bagi Umar Darius pula, kemunculan semula Aqi sangat menggembirakan hatinya. Mereka pernah sangat rapat sebagai kawan dan lebih rapat bila menjadi saudara ipar. Cuma, bila sama-sama berada di dalam alam perkahwinan, Umar mahukan perkembangan dalam hidup mereka.
Walaupun akhirnya hati mereka sudah bertaut, kenapa masih sukar untuk mencapai kebahagiaan? Apakah Aqi akan terus kekal egois atau mengalah dengan rasa yang hadir di hati?

“Berikan aku ruang untuk hidup sebagai perempuan single, bukan isteri sesiapa. Aku nakkan tu aje.” – AQI

“Aku terfikir, kau tak nak aku sebagai suami kau sebab aku anak haram?” – UMAR

“Hmm... sebab aku nakkan kau sangat sejak dulu lagi. Tapi kau tolak aku. Kau pergi kepada Ahmad celaka tu. Kau patahkan hati aku, celaka!” – HADI

KATEGORI
Novel
ISBN
978-967-446-243-7
TARIKH TERBIT
01 Februari 2016
MUKA SURAT
624
BERAT
BERAT :0gram
KOMEN
TOP 3 SERAM
    TOP 3 THRILLER
    TOP 3 KIDS PRIMA
      KALENDAR BUKU PRIMA