projek seram pulau
Penulis :
Naim Tamdjis
S. Kausari
Illya Abdullah
RM20
SINOPSIS

PUAKA BELULUT – NAIM TAMDJIS
Ia jangan dicari, kelak menyesal apabila ia muncul...
Jirin dan Misran dua orang sahabat baik yang gemar menginap di bangunan atau kawasan yang seram dan mempunyai misterinya sendiri. Mereka akan merakam sambil mengalami kejadian atau perkara aneh. Satu ketika, mereka telah pergi ke Pulau Jerejak. Pelbagai perkara aneh dan menggerunkan terjadi di situ!

FLOR DE LA MAR – S. KAUSARI
Yang tersembunyi jangan dicari atau diganggu
Jurnal yang terjatuh ke tangan tiga orang wanita menyimpan rahsia tentang harta karun pada zaman Kesultanan Melaka yang disembunyikan di Pulau Besar dan di beberapa lokasi lain selepas serangan Portugis. Perjalanan mereka ke pulau itu telah membawa kepada berlakunya pelbagai kejadian misteri dan mistik. Tanpa disedari, bahaya menanti mereka kerana ancaman sebuah sindiket antarabangsa yang berpakat dengan makhluk halus.

MALAM BERDARAH - ILLYA ABDULLAH
Selangkah kau melangkah masuk, sukar untuk kau melepaskan diri!
Percutian yang sepatutnya meninggalkan kenangan indah telah meninggalkan mimpi ngeri buat pasangan suami isteri, Zafril dan Leeanna. Pakej penginapan yang ditawarkan hanya sekadar mengaburi mata mereka. Tanpa disedari, maut sedang menanti mereka di sana. Mereka bakal dijadikan korban untuk ‘penyucian’ tanah resort itu.

KATEGORI
Seram
ISBN
978-967-446-266-6
TARIKH TERBIT
15 Jun 2016
MUKA SURAT
360
BERAT
BERAT :0gram
KOMEN
TOP 3 SERAM
    TOP 3 THRILLER
    TOP 3 KIDS PRIMA
      KALENDAR BUKU PRIMA