projek thriller organ
Penulis :
Sufi Abqari
Ebriza Aminnudin
Eqbal Mohaydeen
Ninie Othman
RM26
SINOPSIS

Definisi
Organ memiliki tujuan tertentu yang saling berkait rapat antara satu sama lain dalam proses kehidupan makhluk. Organ memiliki fungsi yang berbeza. Sebagai contoh jantung tersusun dari jaringan saraf, jaringan darah dan jaringan otot. Gabungan sekumpulan organ-organ ini membentuk suatu sistem organ dimana setiap makhluk hidup memiliki organ-organ di dalam tubuhnya.

1) Zombie Tit
“Aku selalu memukulmu, mengherdikmu, memakimu. Membunuh setiap impian dan cita-citamu. Malah meracuni keberanian yang cuba mekar di dalam hatimu. Hanya satu yang ingin aku ucapkan. Maafkan aku.” - Sufi Abqari.

2) Valentine Berdarah
“Organ-organ ni akan aku abadikan sebaik yang mungkin. Bukan senang untuk memancing mereka semua ke sini. Aku harus mendapatkan lebih banyak lagi agar Bandar Fussia berpenghuni. Aku tidak akan keseorangan lagi. Ha... ha... ha...”
- Ebriza Aminnudin.

3) Pemangsa
“Sesiapa yang menjumpai rakaman ni tolong laporkan pada pihak berkuasa. Kawan-kawan saya dah mati. Dan saya tak tahu berapa lama lagi saya boleh bertahan. Ada sesuatu yang memburu dan membunuh mereka.”
- Eqbal Mohaydeen

4) Kejam
“Apabila lelaki itu tidak dapat mengawal dirinya, hanya membunuh menjadi hobinya.” - Ninie Othman

KATEGORI
Thriller
ISBN
978-967-446-285-7
TARIKH TERBIT
25 Ogos 2016
MUKA SURAT
560
BERAT
BERAT :0gram
KOMEN
TOP 3 SERAM
    TOP 3 THRILLER
    TOP 3 KIDS PRIMA
      KALENDAR BUKU PRIMA