januari: armanda private school (siri diari hana)
Penulis :
K.A.K.A
RM15
SINOPSIS
Hai diari, bulan ni Hana rasa seronok sangat sebab sesi persekolahan dah bermula. Kali ni Hana nak ‘fight’ habis-habis untuk SPM. Tapi, kenapa tiba-tiba mama dan papa nak tukarkan Hana ke sekolah lain? Hana rasa ‘down’ sangat bila mama beritahu Hana. Hana takut tak dapat sesuaikan diri di sekolah baru tu nanti. Diari, awak rasa Armanda Private School tu okey tak? Boleh ke Hana dapat kawan kat sana nanti? Tak dapatlah Hana tidur di rumah Jima lagi nanti...
KATEGORI
Remaja
ISBN
978-967-0184-93-7
TARIKH TERBIT
19 September 2011
MUKA SURAT
224
BERAT
KOMEN
KALENDAR BUKU PRIMA